Росія готується до нового етапу наступу, – розвідка

3303 0
Зараз спостерігається підвищена активність ворога вздовж усієї лінії фронту.
Український військовий / Фото: Генштаб ЗСУ

Український військовий / Фото: Генштаб ЗСУ

Збройні сили армії рф наразі однозначно здійснюють підготовку до нового етапу наступальних дій на території України. Про це повідомив заступник голови Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає «Ліга.нет».

Він зазначив, що зараз спостерігається підвищена активність ворога вздовж усієї лінії фронту, йде активне застосування тактичної авіації, штурмових вертольотів та артилерійських обстрілів.

За інформацією української розвідки, міністр оборони росії сергій шойгу справді відвідав підрозділи російських військ та заслухав командування армії рф щодо подальших дій.

Читайте також: Шойгу дав росіянам вказівку нарощувати дії на всіх напрямках

Скібіцький також прокоментував загрозу наступу з Білорусі. За даними розвідки, зараз на прикордонних територіях Білорусі з Україною відбувається ротація військових, що означає збільшення присутності російських солдатів на цих територіях.

Водночас ударних угруповань військ на території України зараз ГУР не спостерігає, але не виключає, що, залежно від їхнього успіху на фронті, може відбутися перегрупування російських військ у Білорусі для подальшого наступу. 

Нагадаємо, що російський міністр оборони сергій шойгу наказав окупантам «наростити» дії армії на всіх напрямках боротьби з Україною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!