Росія продовжує бомбити Харків. Постраждав спорткомплекс університету імені Каразіна

1595 0
Будівля знищена внаслідок удару ворожої авіації.
Фото: МВС

Фото: МВС

Сьогодні від дій російських окупантів постраждав спорткомплекс Харківського національного університету ім. Каразіна «Уніфехт». Будівля знищена внаслідок удару ворожої авіації. 

На місце руйнації виїжджали слідчі ГУНП в Харківській області. Поліцейські провели огляд, зібрали речові докази та зафіксували усі деталі.

Російська авіація продовжує бомбардувати Харків.

Нагадаємо, що 4 березня на екстреній зустрічі НАТО у Брюсселі порушували питання про створення над Україною безпольотної зони, проте серед союзників не було згоди на цей крок. Учора у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський зазначив, що відмовившись закрити небо над Україною, керівництво НАТО дало «зелене світло» подальшим бомбардуванням військами Російської Федерації території Української держави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!