Ймовірно, росія продовжить ракетні удари по Львову і може повернутися до спроб захопити Київ

30189 0
Путін не зупиниться на Сході України, якщо їм вдасться вийти на кордони Донецької і Луганської областей.
володимир путін

володимир путін

На думку посадовців у США та інших країнах Заходу, президент рф володимир путін не обов’язково відмовився від захоплення Києва, попри те, що війська військ на цьому напрямку відбили Збройні Сили України. Про це повідомляє CNN з посиланням на свої джерела.

У США вважають, що росія продовжить повітряні та ракетні удари по всій території країни, включно з Києвом та Львовом. Крім того, радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван публічно казав, що путін, ймовірно, не зупиниться на Сході України у разі виходу на кордони Донецької і Луганської областей та спробує йти далі.

Читайте також: «Війна в Україні ще далека від завершення», – Білий дім 

Водночас у розвідці США кажуть, що хоча рф може спробувати повторити атаку ще десь, окрім сходу, то значних успіхів не матимуть. Найбільш явний спосіб України закінчити цю війну – продовжувати рішучу боротьбу з російською армією, і тому союзники продовжують постачання зброї. 

«Є тільки один шлях до завершення війни. Для цього треба, щоб Україна перемогла», – зазначив один з європейських посадовців.

Нагадаємо, що високопоставлений представник американського військового командування генерал армії США Марк Міллі заявив, що вторгнення Росії в Україну, ймовірно, не можна було запобігти, крім присутності американських військ, і попередив, що конфлікт, ймовірно, затягнеться на роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!