Розбещував власну доньку. У Львові відбудеться засідання суду у справі диякона

3503 0
Судове засідання відбудеться 27 вересня о 15:00.
ФОТО З FACEBOOK АНДРІЯ БУРДИКА

ФОТО З FACEBOOK АНДРІЯ БУРДИКА

У середу, 27 вересня, у Шевченківському районному суді Львова відбудеться чергове засідання у справі диякона із Львівщини, який роками розбещував власну доньку, примушував її фотографуватися оголеною і займався з нею інтимом. Про це Tvoemisto.tv повідомив адвокат потерпілої Олег Іванов. 

Справу розглядатиме суддя Галина Білінська. Судове засідання відбудеться о 15:00. 

Нагадаємо, 15 лютого у Львові правоохоронці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у сексуальному насильстві щодо власної малолітньої доньки. Досягнувши повноліття, потерпіла звернулася за допомогою до психолога і надалі повідомила про злочини, які роками вчиняв щодо неї батько. 44-річний підозрюваний розбещував дитину, примушував до виготовлення порнографії з її участю, а також зберігав дитячу порнографію. Справа «стояла на місці» півтора роки. 

Читайте також: Львівського священнослужителя підозрюють у зґвалтуванні малолітньої доньки

17 лютого адвокат потерпілої Олег Іванов у коментарі Tvoemisto.tv казав, що мама потерпілої дівчини, яку розбещував батько-священнослужитель, нічого не знала щодо насильства з боку її чоловіка. Донька приховувала і не розповідала нікому, боячись осуду та негативної реакції від родини.

16 травня у суді зареєстрували обвинувальний акт. Суд упродовж кількох місяців повинен був вивчити покази, встановити чи винувата людина та призначати покарання. Після ухвали Галицького районного суду про продовження тримання під вартою стало відомо, що підозрюваний-педофіл – це Андрій Бурдик, протодиякон Гурбинського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря на Повстанських могилах, що на Рівненщині.

44-річний Андрій Бурдик, який також називає себе «спеціалістом у сфері ІТ» та «журналістом», вже три місяці перебуває під вартою у львівському СІЗО. Нещодавно на судовому засіданні він просив пом'якшити запобіжний захід та випустити його під заставу, проте суддя таке клопотання не задовільнив. З оприлюднених матеріалів справи відомо, що Андрій Бурдик розбещував доньку, яка залишилася з ним жити після розлучення з дружиною, впродовж кількох років. Вперше він це зробив, коли дівчинка навчалася у початковій школі.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!