Київ

Школярка з Бучі перемогла на міжнародному конкурсі з картиною «Вихід з окупації Бучі»

672 0
Журі відзначило майстерність і талант дівчинки

На конкурсі у Німеччині учениця дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького бучанка Катерина Волошенюк отримала «золото» за роботу «Вихід з окупації Бучі», яку створила за розповіддю очевидця — її батька. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Конкурс проходив у Німеччині — за сприяння відділу культури міста Берлін та голови оргкомітету Короліни Швендер. Всі учасники змагалися дистанційно.

«Міжнародне журі вразила робота бучанки і її глибока історія. Вони відмітили майстерність і талант дівчинки, за що присвоїли їй звання переможниці», — йдеться у повідомленні.

 

 

 

Нагадаємо, у травні герніка, яку намалювали учні школи мистецтв імені Левка Ревуцького була представлена у Хіросімі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!