Скільки дітей народилося у львівських пологових в лютому

759 0
Загалом від початку 2024 року у Львові народилося 682 немовляти.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

У пʼяти пологових будинках Львова упродовж цього лютого народились 299 дітей. Про це Tvoemisto.tv повідомили в управлінні охорони здоровʼя Львівської міської ради.

За лютий у львівських пологових провели 300 пологів, а народилося 299 дітей.  У пологовому відділенні Першого ТМО 193 дитини, а у пологових Третього ТМО 106 дітей.

Загалом від початку 2024 року у Львові народилося 682 немовляти. 

Читайте також: Народила в автомобілі. Львівські патрульні допомогли прийняти пологи

Нагадаємо, що у 2023 році в Україні народилося 187 387 тисяч дітей. Із них найбільше у Києві – 19 979. На другому місці за кількістю новонароджених Львівська область – 16 638 дітей. 

Додамо, що на Львівщині у 2023 році найпопулярнішими чоловічими іменами для дітей були Максим, Матвій та Давид. Серед жіночих імен мешканці області найчастіше обирали імена Анна та Софія.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!