Скільки коштуватимуть авіаквитки на перші рейси до Львова від Atlasjet

3515 0
Авіакомпанія «Atlasjet Україна» запустила продаж квитків на свої перші рейси Київ-Львів. Придбати право на переліт новою українською лоукост-авіакомпанією поки що можна лише на сайті авіаперевізника.
фото: inspired.com.ua

фото: inspired.com.ua

 Як інформує avianews.com квиток із Києва до Львова обійдеться у 1200 грн, а якщо купувати в обидві сторони, тоді він обійдеться у 2400 грн. У вартість входить перевезення багажу та харчування.

Поки для вибору доступні лише два рейси - на 18 і 19 червня. Літати Atlasjet літатимуть із аеропорту Жуляни. Виліт до Львова запланований на 09:55, повернення зі Львова - 20:30. Час у дорозі - приблизно година.

Як ми же повідомляли раніше, «Atlasjet Україна» почне польоти на чотирьох літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!