Сьогодні на Львівщині прощалися з дев'ятьма Героями, які загинули на війні з росією

9321 0
Зі загиблими бійцями прощалися у Львові та області.
Фото: Львівська обласна рада

Фото: Львівська обласна рада

Сьогодні, 9 квітня, на Львівщині попрощалися з дев’ятьма захисниками України, які загинули у боях з окупантами. Четверо бійців похоронили у Львові, п’ятеро провели в останню дорогу у їхніх рідних містах та селах в області. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Рідні, друзі та сотні львів’ян попрощалися у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла з воїнами Юрієм Дадаком-Руфом, Тарасом Критом, Ярославом Кмітем та Сергієм Перхачем. Також у Мостиськах відбулося прощання з бійцем Андрієм Корбою, у селі Станин похоронили Тараса Маїка, у Самборі прощалися з Ігорем Кокодиняком, у Зимній Воді з Андрієм Ізмайловим, а у селі Ясниська провели в останню дорогу Мирона Єзерського.

Читайте також: У бою загинув львів’янин, командир батальйону «Правий сектор» Тарас Бобанич

Нагадаємо, що 1 квітня, захищаючи нашу батьківщину, від рук ворога загинув Герой, український поет, письменник, громадський діяч і засновник літературного проєкту «Дух Нації» Юрій Руф. 

Завтра у Жовкві зустрічатимуть добровольця Андрія Станька, який помер у лікарні в Черкасах.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!