Львівська письменниця постраждала внаслідок удару по Краматорську. У якому вона стані

2531 0
Потреби у зборі додаткових коштів немає.
Фото: укрінформ

Фото: укрінформ

У середу, 28 червня, львівська письменниця Вікторія Амеліна отримала травми внаслідок ракетного удару по Краматорську. Наразі вона в лікарні. Поруч із нею фахові лікарі, її рідні та друзі. У неї є все необхідне, потреби у зборі додаткових коштів немає. Про це повідомили в PEN Ukraine.

«Про подальші новини і потреби ми будемо обов’язково вас інформувати з дозволу рідних. Як і раніше, просимо сьогодні всіх, хто знає і любить Віку, бути з нею в думках і молитвах», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що серед поранених також були троє громадян Колумбії - письменник, політик та журналістка. Про це повідомляється у спільній заяві колумбійських громадян - письменника Гектора Абада та політика Серхіо Харамільо. На зустрічі була присутня журналістка Каталіна Гомес. Про це йдеться у спільній заяві письменника Гектора Абада та політика Серхіо Харамільо.

Нагадаємо, що противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!