Старшій школі у Львові рекомендують раз на тиждень проводити дистанційні уроки

3247 0
У мерії радять не відмовлятися від дистанційного навчання.
Фото: Element5 Digital

Фото: Element5 Digital

Для львівських шкіл закуповують маски та антисептики. Для учнів планують організувати кілька входів у школу, аби не допускати скупчення дітей, а старшим класам рекомендуватимуть раз на тиждень проводити дистанційне навчання. Про це повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна.

Читайте також: У МОН запевняють, що 1 вересня діти підуть у школу

За її словами, маски видаватимуть працівникам кожного дня, буде також резерв для дітей. Закладам також закуповують дезінфікуючі засоби для прибирання, антисептики, які мають бути при вході, в їдальні, а також дезінфікуючі килимки.

«Ми плануємо відкривати максимально усі входи, які будуть в школах, і запускати дітей через різні, а не через один вхід, щоб не створювати скупчення. Також планується різна організація навчального процесу. Кожна школа має подати свої пропозиції щодо початку навчальних занять»,  – розповіла Галина Слічна.

При цьому посадовиця мерії радить зберігати елементи дистанційного навчання.

Читайте також: Важливо дивитися в очі. Як карантин змусив львівських учителів іти в онлайн

«Логічно буде все-таки залишати елементи дистанційного навчання, можливо, раз на тиждень проводити такі уроки для того, щоб не втрачалося все те, що було напрацьовано і розвивати це. Я не кажу про дистанційне навчання для початкової школи, бо це буде трішки складно зробити, адже це малі діти, а от для учнів старших класів можна організовувати раз на тиждень дистанційне навчання», – зазначила Галина Слічна.

Нагадаємо, що з 12 березня львівські школи пішли на карантин через пандемію коронавірусу. Тому школярі завершували навчання дистанційно.

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!