Свічки, що рятують життя: львів’ян просять допомогти жінці із хворобою нирок

5508 0
Наближається свято Стрітення Господнього, одним з атрибутів якого є стрітенська свічка. Львів’янам пропонують придбати свічки ручної роботи і разом із тим долучитися збору коштів на лікування Оксани Барної, якій потрібна операція з пересадки нирки.
фото: facebook.com/groups

фото: facebook.com/groups

В Оксани Барної діагностували хронічну хворобу нирок V стадії. Їй потрібна трансплантація. У Бресті є можливість зробити операцію. Але для того щоб стати у чергу на донорську нирку, потрібно пройти попереднє обстеження і лікування. Орієнтовна вартість обстеження – 6 000 $. Пізніше буде відома вартість самої операції, але поки що це перший крок. Львів'ян просять не бути байдужими і долучитися до спільного збору коштів, оскільки самостійно зібрати суму Оксана не має змоги.

Охочі допомогти жінці у боротьбі із недугою можуть придбати стрітеньські свічки, написавши Oleksandr Sheiko приватне повідомлення у Facebook. Ціна однієї свічки – 35 грн. Також кошти можна перераховувати на картку ПриватБанку (5168 7573 0020 2183 Барна Оксана Богданівна).

Читайте також: #Врятуй_Максима: хлопця оперуватимуть не в Австрії – шукають інші варіанти

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!