Політична реклама

Сихів та Брюховичі з'єднає один з найдовших маршрутів

5145 2
Управління транспорту і зв’язку міськради вже розробило схему руху нового маршруту №54, який сполучатиме смт Брюховичі та мікрорайон Сихів. Він проходитиме по вул. Вітовського, С. Бандери та вул. Шевченка.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Про це повідомив сьогодні, 13 червня, під час засідання виконкому начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, пише ZIK.

Раніше виконком доручив цьому управлінню опрацювати питання щодо відкриття нового автобусного маршруту, який з’єднав би вул. Брюховецьку з вул. Миколайчука та мікрорайоном Сихів. Однак вул. Миколайчука вирішили не включати у цей маршрут, адже вона дуже віддалена від вул. Шевченка, тож  тоді маршрут становив би 25,2 км.

Чиновник пояснив, що на сьогодні на вул. Миколайчука проходить п’ять міських маршрутів і цього, з його слів, достатньо для забезпечення мешканців цієї вулиці транспортним сполученням.

Відтак, схема руху маршруту №54 після його затвердження виглядатиме так: смт Брюховичі (вул. Незалежності України) – вул. Брюховицька – вул Т. Шевченка – вул. О. Луцького – вул. Д. Бортнянського – вул. О. Сорохтея – вул В. Комарова – вул. Братів Міхновських – вул. Коротка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. Д. Вітовського – пл. І. Франка – вул. І. Франка – вул. П. Мирного – вул. Угорська – просп. Червоної Калини – просп. Червоної Калини (дитяча поліклініка) – просп. Червоної Калини – вул. Д. Карбишева – вул. С. Литвиненка – вул. П. Мирного – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. Залізнична – вул. Олени Степанівни – вул. Квітки Основ’яненка – вул. Бортнянського – вул. Ген. Юнаківа – вул. Т. Шевченка – вул. Брюховицька – смт Брюховичі (вул. Незалежності України).

У ДАІ не заперечують щодо впровадження запропонованої схеми руху маршруту. Після затвердження паспорту маршруту буде оголошено конкурс на визначення переможця з перевезення пасажирів на пропонованому маршруті. 


Читайте також:
13 Червня, 2014 21:59
пасажир накінець. давайте поскорше, ато місцеві виродки з 8-го маршруту геть знахабніли
13 Червня, 2014 12:36
taras нах"я? що було простіше провести такиф у 4 грн???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!