Тероборонівці затримали 29 військових РФ, які брели по полях

7315 0
Як пояснили нападники, вони йшли по карті на кордон.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

На Сумщині поліцейські спільно з представниками тероборони затримали 29 військовослужбовців РФ. Вони поверталися пішки полями до кордону. Про це повідомили у Нацполіції України.

Читайте також: «Ми фашисти». Полонені російські військові розповіли, як вторглися в Україну

«Завдяки небайдужим жителям Роменщини поблизу одного із сіл, в полі була помічена група підозрілих осіб у військовій формі. Поліцейські разом з представниками територіальної оборони одразу відреагували на звернення та затримали 29 військовослужбовців Російської Федерації», – йдеться у повідомленні.

Як пояснили нападники, вони йшли по карті на кордон.

Наразі всіх затриманих передали відповідним органам для з'ясування обставин, за яких вони потрапили на територію України.

Читайте також: Генпрокурорка у Львові показала фрагмент російського снаряду, який витягнули із тіла дитини

Нагадаємо, що російські розвідники визнали, що армія Росії веде себе в Україні як фашисти. Вони звернулись до командування, аби воно припинило посилати військових на смерть і пригрозили Путіну поваленням його режиму. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!