Політична реклама

Топ найдорожчих квартир Львова

2361 0
На купівлю двокімнатної квартири середньостатистичному українцю потрібно працювати половину життя. Якщо ж він бажає володіти елітним житлом у Львові, то йому доведеться відкладати усі зароблені гроші на протязі 100 років.

Саме стільки часу середньостатистичному львів'янину знадобиться на купівлю трьохповерхової квартири біля Стрийського парку, повідомляє "Гал Інфо", посилаючись на прес-службу сайту Slando.

7-кімнатна квартира на вул. Академіка Андрія Сахарова площею294 мта вартістю $490 тис.

Трьохрівневе житло знаходиться на верхніх поверхах у новобудові. Прибудинкова територія під охороною. В будинку є власний гараж та паркомісце в підземному гаражі з правом власності. Квартира під ключ. В ній зроблений дизайнерський ремонт та є джакузі. Кухня, уся побутова техніка та сантехніка зроблена в Німеччині.

3-кімнатна в центріміста площею 91 м2 та вартістю $365 тис.

Квартира знаходиться в самому центрі міста. Стеля заввишки 3,7 метри, а у приміщенні зроблений дизайнерський ремонт. Житло має три входи та власний двір з можливістю паркування кількох авто.

6-кімнатна на вул. Гординских площею222 мта вартістю $354 тис.

Житло дворівневе та без ремонту. В приміщенні два санвузли, тераса та три балкони. Висота стелі – 3,3 метри.

5-кімнатна на вул. Бориса Антоненко-Давидовича площею180 мта вартістю $320 тис.

Квартира двоповерхова, де верхній рівень – мансардне приміщення. Усі кімнати ізольовані, зроблений ремонт, встановлена кухня та сантехніка.

5-кімнатна на пр. Свободи площею133 мта вартістю $300 тис.

Житло знаходиться на четвертому поверсі 4-поверхового будинку. Покупцю також буде належати горище. В приміщенні зроблений ремонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!