Київ

Труханів острів в Києві пристосували для потреб людей з інвалідністю

662 0
Вздовж берегової лінії облаштували доріжки та створили прямий доступ до води.

На Трухановому острові створено сприятливі умови для осіб з обмеженими можливостями та оновлено інфраструктуру. Про це повідомляє комунальне підприємство "Плесо".

На острові проведені роботи з реконструкції на пляжі "Центральний". У межах цих заходів було здійснено ряд покращень для зручності відвідувачів.

Робітники комунального підприємства влаштували нові доріжки вздовж берегової лінії та створили прямий доступ до води.

Крім того, були встановлені спеціальні роздягальні, зручні лавочки для відпочинку, додаткові душі та сенсорні  фонтанчики з питною водою.

Особливу увагу було приділено створенню комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, були обладнані спеціальні фонтанчики, які враховують їхні потреби.

У комунальному підприємстві "Плесо" підкреслюють свій активний підхід до співпраці з бізнес-середовищем, завдяки чому вдається досягати значних покращень без необхідності додаткового фінансування з міського бюджету. Вони наголошують, що цей підхід має великий потенціал для поглиблення діалогу між громадським та приватним секторами.

Фото: КП "Плесо"

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!