Тривожно, але без обстрілів. Головні новини дня у Києві

5924 0
На відміну від попередніх днів, 25 березня ворог не обстрілював столицю

Значну частину доби 25 березня у Києві діяла повітряна тривога, а в низці районів спостерігалось задимлення, пов'язане з пожежами у передмісті столиці. У зв’язку з цим міська влада рекомендувала киянам зачиняти вікна, мінімізувати перебування на вулиці та зробити вологе прибирання в приміщеннях. 

Оскільки день видався спокійним, зранку в чотирьох районах відкрились продуктові міні-ярмарки, де бажаючі могли придбати картоплю, овочі, борщовий набір, бакалію тощо. Працювали вони з 10:30 до 13:00. 

Читайте також: Що робити, якщо ваш будинок вибухнув. Алгоритм дій 

Також продовжується облаштування бомбосховищ для комфортного перебування там людей. Станом на сьогодні 650 укриттів під'єднали до Wi-Fi. Це майже 70% отриманих заявок. 

Крім того, ближче до вечора в Головному управлінні Національної поліції у місті Києві прозвітували про затримання чотирьох диверсантів. Затримані передавали ворогові інформацію про розміщення блокпостів у столиці.

Нагадаємо, минулої доби окупанти обстріляли евакуаційний потяг сполученням Київ – Івано-Франківськ. У трьох вагонах повибивало вікна. За оперативними даними, постраждалих немає. 

ТЕГИ: київ, війна

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!