Київ

У Броварах футбольні фанати присвятили графіті загиблому воїну Костянтину «Вітер» Курсуа

1122 0
У 2014-2016 рр. боєць воював на сході, виходив з Дебальцевого. Після повномасштабного вторгнення брав участь в боях за Попасну, Лисичанськ, Бахмут.

У Броварах з’явилося графіті, присвячене Костянтину «Вітер» Курсуа, який загинув у бою за Україну 21 листопада 2022 року. До повномасштабного вторгнення боєць був представником місцевої фанатської футбольної групи.

У травні броварська команда футбольних фанатів святкує 18-річчя, а Костянтин був у ній від створення. Відтак, відзначити річницю вирішили вшануванням героя.

«Ціль наша ясна- одна єдина Соборна Україна! Цей довгий шлях ми йшли поруч з нашими друзями- колективами Динамо Київ, Оболоні. Ми вдячні вам за дружбу! Ми також поважаємо кожного суперника, який робив нас тільки сильнішими!.. В часи війни ми всі разом стоїмо на захисті Батьківщини! Цю дату ми хочемо присвятити пам‘яті нашого друга, побратима Кості «Вітер» Курсуа», – повідомили в клубі.

Костянтин Курсуа народився в Грузії, жив у Броварах та загинув у віці 27 років. Воював у складі складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Нагадаємо,  на одній з адміністративних будівель Верховної Ради України створили мурал, присвячений пам’яті всіх загиблих під час війни.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!