Київ

У Бучанській громаді на Київщині спрямують 20 млн грн на підтримку сімей загиблих захисників

509 0
Кошти планують спрямувати на відбудову житла та пам'ятників воїнам.
Фото: Бучанська міська рада / Telegram

Фото: Бучанська міська рада / Telegram

У Бучанській громаді на Київщині на підтримку сімей загиблих захисників виділять 20 мільйонів гривень з місцевого бюджету. Соціальний захист передбачає допомогу у відбудові житла та встановленні пам’ятників воїнам. Про це інформує Бучанська міська рада у Telegram.

Як зазначається у повідомленні, всі кошти будуть спрямовані на ремонт у житлових будинках родин воїнів: заміну покрівель, встановлення нових вікон, відновлення фасадів і парканів.

На зустрічі мешканців із міським головою Анатолієм Федоруком також обговорили програму, що передбачатиме відновлення або будівництво житла для родин Героїв із третьою категорією руйнації.

Крім того, міська влада обіцяє до поминальних днів завершити встановлення пам’ятників на могилах загиблих захисників. Ці роботи також оплачуватиме громада. Окремо на честь кожного загиблого воїна у Бучі продовжать доповнювати Алею Борців за Незалежність, де напишуть історії кожного Героя.

У Бучанській громаді створили окремий сектор для роботи з сім’ями загиблих воїнів, цивільних та полонених. Там вивчатимуть потреби родичів і надаватимуть їм необхідну інформацію, повідомили у міській раді.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!