Київ

У Бучі за кошти німецьких меценатів відновили школу мистецтв

951 0
Крім того, закупили музичні інструменти, техніку, облаштували додаткові класи.

У Бучі  за підтримки німецьких донорів оновили фасад дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького. Оновлення фасаду та комплексний ремонт коштували 10 мільйонів гривень.

Під час робіт відновили покрівлю, системи водопостачання й водовідведення; замінили вікна й двері, встановили навігаційні елементи, а також придбали потужний генератор, щоби забезпечити безперебійне навчання. У школі облаштували й додаткові кабінети – щоби збільшити кількість дітей, які там навчаються.

Окрім цього, закупили електронні піаніно, гітари, синтезаторів, віолончелі тощо. Для музичних занять облаштували додаткові класи, а для викладачів організували низку тренінгів та курсів.

До нового навчального року планують укомплектувати художні класи, закупити нові меблі, телевізійну техніку для навчання, партію музичних інструментів для духового оркестру школи.

Кошти на відбудову школи надала некомерційна організація #WeAreAllUkrainians, фонд Help Alliance від Lufthansa Group та український благодійний фонду BVG. Окрім цього значну частину грошей зібрали під час благодійного концерту в Мюнхенській філармонії. Також Lufthansa віддала гроші з пожертв пасажирів своїх рейсів.

Раніше ми писали, що у найстарішій школі Дарницького району роблять капремонт. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!