Київ

У Бучі запустять цілорічне виробництво відновлювальної енергії та палива

686 0
Відповідної домовленості було досягнуто на конференції відновлення України.
Фото: Анатолій Федорук / Facebook

Фото: Анатолій Федорук / Facebook

У Бучанській громаді запустять цілорічне виробництво відновлювальної енергії, тепла і палива. Відповідний Меморандум підписали на Ukraine Recovery Conference, що триває у Лондоні. Про це повідомив бучанський міський голова Анатолій Федорук.

«Цей проєкт має привести нашу громаду до енергетичної незалежності та власної зеленої енергетики. Реалізувати його плануємо на базі індустріального парку Bucha Techno Garden», – зазначив мер Бучі.

Сторонами підписаного Меморандуму стали Бучанська міська рада, українська компанія ЮТЕМ, японська Tsumabe та польська Hunfa, а також Міністерство економіки, торгівлі та промисловості Японії, яке підтримуватиме реалізацію проєкту.

Мер міста переконаний, що така співпраця відкриває нові перспективи для розвитку енергетичного сектору Бучанської громади.

Як ми писали раніше, у Бучі на Київщині до кінця 2023 року планують відремонтувати п’ять багатоповерхівок.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!