У День закоханих киян запрошують поділитися кров'ю

727 0
Донором може бути кожна здорова людина від 18 до 60 років.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

14 лютого у Клінічній лікарні № 15 на Подолі влаштують День донора до Дня Святого Валентина. Його організовують Київський міський центр крові та Товариство Червоного хреста України. Про це повідомляє «ДонорUA».

«Сьогодні вся країна працює на перемогу. Кров потрібна завжди, аби її запасів вистачало для потреб військових і цивільних пацієнтів. Ми мріємо, щоб донорство крові поступово перетворилося для українців на стиль життя. А окрім того, радіємо, коли донори й донорки приходять на наші події в компанії членів родини, друзів чи коханих, адже добрі справи зближують ще більше», — підкреслює CEO та засновниця «ДонорUA» Ірина Славінська.

Киян, які бажають поділитися кров'ю чекають за адресою вул. Григорія Сковороди, 2-А (Клінічна лікарня № 15) з 09:00 до 13:00. При здачі крові донор безкоштовно обстежується на: групу крові, резус-фактор, ВІЛ, гепатити «В» і «С», сифіліс.

При собі обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код. Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 453-98-63.

Нагадаємо, детальніше про те, хто може бути донором і як до цього підготуватися, можна прочитати тут.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!