У Дрогобичі вогнеборці винесли із вогню трьох дітей

1055 0
Під час пожежі в будинку врятували дев’ятьох осіб, серед яких – троє дітей. Власника квартири госпіталізували з 70% опіків тіла.
Фото: ДСНС у Львівській області

Фото: ДСНС у Львівській області

7 лютого у Дрогобичі на вул. Грушевського, 44 виникла пожежа у чотирьохповерховому будинку. Густий чорний дим з вікна квартири на третьому поверсі помітив вогнеборець з Трускавця, який у свій вихідний зустрівся з дрогобицькими колегами. Рятувальники поспішили на допомогу людям ще до приїзду колег. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

Евакуюючи мешканців будинку, трускавчанин Андрій Фок почув у квартирі, де сталася пожежа, стогін людини. Хоча помешкання було сильно задимленим та була висока температура, рятувальник увійшов туди та виявив на підлозі чоловіка, якого виніс на сходову клітку. Як виявилося, потерпілим був власник квартири.

Читайте також: Це сумний фінал міської господарки, або Через що могла згоріти понад 200-літня гражда

Згодом на місце події прибули рятувальника з Дрогобича. Вони ліквідували вогонь та допомогли вибратися з будинку людям, які там ще перебували. За допомогою висувної драбини із задимленої квартири на третьому поверсі врятували п’ятимісячне немовля та його батьків. Також з четвертого поверху евакуювали двох дітей 9 та 12 років. Усього на пожежі врятовано 9 людей, з яких троє діток.

Власник квартири, де виникло займання, 1965 року народження у важкому стані з 70% опіків тіла був госпіталізований у Дрогобицьку міську лікарню. Вогонь знищив також речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 11:42, для цього залучали 11 людей особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, що напередодні у Львові згоріла давня гуцульська гражда у Шевченківському гаю. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!