Київ

У Глевасі побудують укриття для двох дитсадків

665 0
Будівництво нового сховища дозволить закладам знову приймати дітей

Для двох дошкільних закладів Глевахи на Київщині побудують нове протирадіаційне укриття. Про це повідомляє КОВА.

Йдеться про дитсадки "Ромашка" та "Золоті зернята" на вулиці Вокзальна, які наразі не працюють. Будівництво нового сховища дозволить закладам знову приймати дітей.

Наразі вже демонтували старі приміщення на місці майбутнього укриття, очистили територію від сміття, викопали котлован та планують розпочати бетонні роботи. Будівельники готують місцевість для перенесення теплотраси.

Захисна споруда зможе вмістити до 400 людей. Загальна площа укриття становить 579,7 м². Будівельні роботи здійснюють з урахуванням вимог безбар'єрності.

Нагадаємо, у Гостомелі для учнів початкової школи побудували укриття у вигляді казкового будинку Гобітів з відомої книги письменника Джона Толкіна «Володар перснів». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!