У Києві за тиждень від ускладнень коронавірусу померло 9 людей

547 0
У лікарнях побільшало хворих на грип, ГРВІ та COVID-19
Фото умовне

Фото умовне

Уродовжи минулого тижня у столиці зареєстровано 15 109 нових випадків захворювання на грип та ГРВІ, в тому числі коронавірус. Про це повідомили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб.

Медики кажуть, що рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу на 35,9%. 

«Загалом у Києві порівняно з попереднім тижнем спостерігається зниження захворюваності на 2,2% за рахунок дітей. Так, випадків захворювання в дітей виявлено 8 688 проти 9 353 минулого тижня (зниження на 7,1%). Захворюваність серед дорослих зросла з 6 102 до 6 421 (зростання на 5,2%)», – йдеться у повідомленні.

Серед хворих – більше половини дітей (57,5% від загальної кількості).

Водночас, порівняно з попереднім тижнем зросла загальна кількість госпіталізованих осіб серед хворих на грип і ГРВІ. До столичних медзакладів за останній тиждень госпіталізовано 316 осіб, 164 із них – діти.

Також на COVID-19 захворіли 1 134 особи, зокрема 107 дітей до 17 років. Госпіталізовані 168 осіб, із яких 41 дитина. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії перебуває 14 дорослих пацієнтів. Минулого тижня зареєстровано дев’ять летальних випадків.

Нагадаємо, у трьох регіонах України кількість хворих уже перевищила епідемічний поріг, там можуть ввести карантин.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!