Київ

У Києві на Борщагівці проведуть роботи з облаштування скверу

752 0
Планують замінити старий майданчик, облаштувати доріжки та висадити дерева.
Ілюстративне фото / відкриті джерела

Ілюстративне фото / відкриті джерела

У мікрорайоні Бощагівка цьогоріч буде проведуть роботи з упорядкування першої черги скверу по вулиці Симиренка. Про це повідомляють у пресслужбі Київради.

Облаштування частини скверу по вулиці Симиренка, між будинками, 5-в та 7-а планували ще торік, втім повномасштабне вторгнення росії на територію України завадило виконати раніше заплановані роботи щодо облаштування скверу.

Однак наразі вже затверджено план роботи, який планують втілити цьогоріч. Зокрема працівники КП УЗН Святошинського району замінять старий спортивний майданчик на нове багатофункціональне спортивне поле зі спеціальним покриттям. Також буде облаштовано доріжку та висаджено нові дерева, кущі та газон.

Додамо, загалом у Святошинському районі цьогоріч заплановано провести капітальний ремонт чотирьох скверів. Крім вказаного вище по вулиці Симиренка, роботи буде виконано у скверах по вулиці Верховинній, 8-10, по вулиці Котєльникова, 26-32, та біля школи №304 по вулиці Прилужній.

Як ми писали раніше, у «Київзеленбуд» розповіли, які сквери та парки облаштують цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!