Київ

У Києві з’явиться мурал, присвячений волонтерці, яка рятувала тварин з Ірпеня

1209 0
Стінопис прикрашатиме стіну будинку на вулиці Златоустівській.

У Києві з’явиться стінопис, присвячений волонтерці з Ірпеня, чиє фото з собаками під час евакуації облетіло весь світ. Фотографію процесу створення зображення опублікував дизайнер і фотограф Арсеній Герасименко.

Стінопис прикрашатиме стіну будинку на вулиці Златоустівській. 

Героїня відомої фотографії - волонтерка Анастасія Тиха. На початку повномасштабного вторгнення вона разом з чоловіком врятувала з притулку більше ніж 20 тварин. Зокрема вони евакуювали 15 собак, 5 котів, хамелеона, черепаху, хом’яка та павука. Нині дівчина тримає притулок і продовжує допомагати тваринам.

Нагадаємо, Дарницька РДА проводить опитування серед жителів району щодо створення муралу на стіні будинку № 4 по вулиці Ахматової. 

Як ми писали раніше, у Дарницькому районі Києва художники-волонтери створили новий мурал, який присвятили рятувальникам-вогнеборцям.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!