Київ

У «Київміськбуд» підтвердили законність виїзду Кушніра за довідкою про інвалідність

908 0
Пресслужба Кушніра повідомила, що президент компанії з 2005 року бореться з онкологічною хворобою.
Ігор Кушнір. Фото з відкритих джерел

Ігор Кушнір. Фото з відкритих джерел

У пресслужбі президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра підтвердили законність його виїзду за кордон за довідкою про інвалідність.
 

«І.Кушнір дійсно має третю групу інвалідності, адже з 2005 року бореться із онкологічною хворобою (меланома), що зумовлює, у відповідності до закону, наявність інвалідності третьої групи та періодичні обстеження, у тому числі і за межами України. Йому було проведено низку операцій з видалення метастаз у різних органах та видалення самих внутрішніх органів», – йдеться у повідомленні пресслужби.

Також там пояснили сходження Кушніра на вершину Евересте: «Підкорення Евересту було мрією І. Кушніра, яку йому вдалось здійснити лише у цьому році. Вони з дружиною підняли прапор України на найвищу вершину світу. Кушнір є досвідченим альпіністом, який піднявся на два «восьмитисячника» та сім «семитисячників».
 

Нагадаємо, за даними розслідувачів Bihus.Info, підйом на Еверест обійшовся подружжю у $150 000.

Додамо, журналісти Bihus.Info також виявили, що компанія дружини президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра у 2019-2020 роках придбала французьку фірму, на яку оформлена розкішна вілла на Лазуровому узбережжі з орієнтовною вартістю у €20 мільйонів.
 

До слова, «Київміськбуд» досі не відновив будівництво 18 обʼєктів у столиці. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!