У львів'ян можуть із затримкою списуватись кошти за оплату проїзду банківською карткою

686 0
Ці планові роботи банку не впливатимуть на реєстрації проїзду.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У ніч на понеділок, 18 березня, у банку-еквайера планується проведення регламентних робіт. Через це списання коштів із банківських карток за здійснені напередодні валідації проїзду у громадському транспорті Львівської громади можуть відбуватися із затримкою. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

При валідації поїздки ЛеоКарт, нічого не зміниться. При перевірці балансу актуальна сума і далі «підтягуватиметься» одразу з врахуванням резервації коштів за всі здійснені поїздки.

«Зазначимо, ці планові роботи банку не впливатимуть на ваші реєстрації проїзду у громадському транспорті банківськими картками чи ЛеоКарт»– зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Які автобусні маршрути у Львові відновлять курсування навесні

Нагадаємо, що щодня понад 50 тисяч пасажирів оплачують проїзд у громадському транспорті банківською карткою. Останніми днями «Львівавтодор» отримує повідомлення від пасажирів щодо списання коштів. Відтак у компанії розповіли, як списуються кошти за проїзд при оплаті банківською карткою.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!