У Львові 15-річний хлопець на самокаті потрапив в ДТП

2977 0
15-річного львів'янина госпіталізували до лікарні.
ФОТО: поліції

ФОТО: поліції

У Львові внаслідок зіткнення з автомобілем травмований неповнолітній водій електросамоката. Про це повідомили у Національній поліції у Львівській області.

На вулиці Полуботка 30 березня сталася дорожньо-транспортна пригода сталася. Водій автомобіля «Daewoo Lanos», 34-річний львів’янин, здійснив зіткнення з електросамокатом, яким керував 15-річний місцевий мешканець. Унаслідок ДТП неповнолітній хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до медичного закладу.

Читайте також: «Реально небезпечно». Що робити з електросамокатами у Львові 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, минулого року  Tvoemisto.tv провело публічну дискусію про правила користування легким електротранспортом у місті. Спочатку користувачам такого транспорту радили використовувати інфраструктуру велодоріжок і не виїжджати на тротуари. Після дискусії у ЛМР пообіцяли створити роботу групу та напрацювати правила безпечного користування елексамокатами. Окрім цього, Tvoemisto.tv публікувало експрес-інтерв’ю з керівником управління транспорту міськради Львова Орестом Олеськівим про майбутнє електросамокатів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!