У Львові один з трамвайних маршрутів змінить графік руху

7378 0
Сьогодні ремонтуватимуть аварійні опори на вул. Кн. Ольги.
Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Сьогодні, 13 липня, через ремонт аварійних опор на вул. Кн.Ольги трамваї № 3 курсуватимуть тільки до 21:00. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Останній рейс з пл. Соборної буде о 20:23, а з вул. Кн.Ольги – о 20:55. На вул. Кн.Ольги загалом відремонтують 9 аварійних опор: 2 – біля будинку №20 та 7 – біля будинку №39.

Загалом, згідно з графіками руху, у будні дні трамваї № 3 курсують до 22:48.

Читайте також: Безготівкова оплата проїзду у Львові. Що варто знати пасажирам

Нагадаємо, що з 11 липня безготівкова оплата стала доступною на ще одному міському маршруті №39. На лінії працює 3 автобуси марки «Еталон». Маршрут, який сполучає вул. Богданівську та вул. Грінченка, обслуговує приватний перевізник «Фіакр-Львів».

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!