У Львові перенесли благодійний концерт для запуску соціального таксі

1303 0
Концерт мав відбутися 18 жовтня у парку «Горіховий гай».
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Благодійний концерт «Wild Energy Show» під назвою «Моя Мрія», метою якого було зібрати кошти для придбання абонементів на проїзд в соціальному таксі для людей з особливими потребами та соціально незахищених верств населення, перенесли. Концерт мав відбутися 18 жовтня, проте через збільшення захворюваності на Covid-19, він не відбудеться. Про це на своїй сторінці повідомив львів’янин Назарій Гусаков.

Читайте також: Непростий хлопець із Левандівки. Як Назар переборов себе та допомагає іншим

«Друзі, на жаль чи на щастя, бо зазвичай все робиться на краще, благодійний концерт, який мав відбутися 18 жовтня у FESTrepublic – переноситься. Covid-19 набирає хід, а люди на візку є в зоні підвищеної небезпеки. Якщо ми з вами не мали соціального таксі вже стільки часу, то ще трохи зможемо зачекати. Нічого не змінюється: ідея, концерт, артисти – все буде те саме», – пише Назар Гусаков.

У повідомленні йдеться, що придбані квитки, допомога та відеозвернення залишаються в силі.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже з’ясовувало, чи запрацює у Львові соціальне таксі. Місто готове оплачувати послуги соціального таксі, але для цьього, кажуть, не вистачає перевізників.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!