Сьогодні у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт на підтримку ЗСУ

1265 0
Онлайн-концерт «Незламні» транслюватимуть по всьому світу з метою збору коштів для української армії.
Фото: m.day.kyiv.ua

Фото: m.day.kyiv.ua

19 квітня о 18:00 год у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт – симфонічна поема Ігоря Закуса «Незламні». Захід має на меті зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України.

Як зазначається в афіші, на сцену вийдуть квінтет відомого українського музиканта Ігоря Закуса та Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика під керівництвом диригента Володимира Сивохіпа.

Читайте також: Українській армії потрібна допомога. На спецрахунках НБУ закінчуються кошти

Онлайн-концерт транслюватиметься по всьому світу, щоб якомога збільшити збір коштів для військових. Також для охочих є можливість придбати квиток та потрапити на подію наживо. Однак у продажу тільки 120 квитків, оскільки наразі філармонія великим гуманітарним хабом, і всі приміщення, включаючи партер, зайняті ліками для наших захисників.

Додамо, що до програми концерту «Незламні» увійшли твори Ігоря Закуса, оркестровані для симфонічного оркестру і джазового квінтету найкращими українськими оркеструвальниками, а також вірші українських поетів, написані в перший місяць повномасштабної війни між Україною та росією.

Читайте також: Як допомогти українській армії. Реквізити

Зазначається, що з метою збору коштів для ЗСУ у березні 2022 року львівський музикант Сергій Федорчук та киянка Ольга Черткова створили Український Мистецький Фронт. Перший проєкт УМФ – так звана дешансонізація – серія вуличних, клубних та онлайн концертів у Львові, до яких залучено найкращих музикантів країни. Музика звучить різних форматів – класична, електронна, джаз, рок та блюз.

Станом на 12 квітня 2022 проведено 18 виступів українських музикантів, вже заплановано ще 13Зібрані кошти передають на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ. 

Лінки для донатів:

https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK

https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

PayPal: [email protected] 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!