У Львові сьогодні можна провакцинувати тварин від сказу

712 0
У ЛКП «Лев» кажуть, вакцина безпечна та перевірена, але не підходить для виїзду за кордон.
фото умовне

фото умовне

У неділю, 26 листопада, у Львівському комунальному підприємстві «Лев» вакцинують тварин від сказу. Вакцинацію від сказу проводять з 12:00 год. до 17:00 год у приміщенні ветеринарної клініки (Львів, вул. Промислова, 56) у режимі живої черги. 

Як зазначили у ЛКП «Лев», вакцина безпечна та перевірена, але не підходить для виїзду за кордон. Оплата лише за послугу ін’єкції – 41 грн 13 коп..

Читайте також: Що робити, якщо вас вкусив собака. Поради від МОЗ

Для введення ін’єкції, необхідно

  • мати паспорт тварини (у разі відсутності документа, його можна оформити на місці - вартість 118 грн 50 коп.);
  • тварина має бути клінічно здоровою.


Також фахівці радять чипувати тварину у ЛКП «Лев». Це допоможе знайти улюбленця, коли він загубився. Крім того, на підприємстві надають послуги грумінгу, консультують щодо профілактики ряду небезпечних захворювань, дегельмінтизації, стерилізації, годівлі та іншого.

Нагадаємо, у Дрогобичі на два місяці ввели карантин через виявлений випадок сказу у кота.

Для довідки

Сказ – це невиліковне та небезпечне захворювання, що вражає центральну нервову систему. Воно супроводжується паралічем і завжди закінчується смертю. Зараження відбувається через попадання слини від хворої тварини на слизові оболонки або ж у рани та подряпини. Основними симптомами захворювання є: відмова від їжі, млявість, слинотеча, байдужість до води (гідрофобія), несподівана зміна поведінки тварини (агресія переростає на ласкавість і навпаки).

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!