У Львові обрали нове керівництво ЛКП «Лев» . Що про них відомо

969 0
На другий конкурс з відбору керівника ЛКП «Лев» подалося 8 кандидатів.
Фото умовне

Фото умовне

За результатами другого відбору у ЛКП «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

На другий конкурс з відбору керівника ЛКП «Лев» подалося 8 кандидатів, з них обрали двох переможців. Це Роман Добуш, якого призначили виконуючим обов’язки керівника, та Вікторія Лозова, яка стала адміністраторкою підприємства. 

Роман Добуш має ветеринарну освіту та досвід роботи керівником. Наразі його призначили виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев», однак після випробувального терміну він зможе зайняти посаду керівника.

«Основне моє завдання – економія коштів, друге питання – кадрові рішення. Необхідно прийняти на роботу кваліфікованих ветлікарів, які хочуть працювати. Ми будемо вводити нові послуги, які дотичні до посади ветеринарного лікаря, які мають давати нові надходження для підтримки роботи підприємства. Я відпрацював багато років ветеринарним лікарем і зараз хочу щось зробити не лише для міста, а й для того, щоб тварини почували себе нормально. Щоб зберегти одне життя, варто працювати цілою командою», – зазначив чоловік.

Роман Добуш

Читайте також: У Львові планують створити опікунську раду при ЛКП «Лев»

Вікторія Лозова – зоозахисниця та волонтерка.

«Я дуже щаслива, що тепер зможу своє хобі поєднувати з основною роботою. Сьогодні в підприємстві досить критична ситуація. Зараз маємо 55 собачок, 11 котів. Моєю функцією буде прилаштування, комунікація з людьми, з волонтерами, з майбутніми господарями. Ми хочемо мінімізувати кількість безпритульних тварин, пришвидшити час на стерилізацію. Плануємо також зробити ребрендинг, все оновити. Я думаю, що в тандемі з паном Романом, його ветеринарним та моїм волонтерським досвідом ми зможемо це зробити», – повідомила Вікторія Лозова.

Вікторія Лозова

Зазначимо, що до експертної конкурсної комісії входили зоозахисники, депутати та представники бізнесу, які спільно аналізували програми кандидатів та їхні відповіді на питання.

Нагадаємо, що 13 червня 2023 року перший раз Львівська міськрада оголосила відкритий конкурс на посаду керівника комунального підприємства. Згодом конкурс продовжили, адже спершу із 14 претендентів не обрали жодного через невідповідність вимогам. 

Додамо, що передумовою конкурсу став скандал у підприємстві. 9 червня завершилось службове розслідування евтаназії здорових собак в ЛКП «Лев». За його результатами, довели вину колишньої в.о. керівниці Олени Іващенко та головного лікаря Ярослава Мухи, їх звільнили. 

Наталія Вареник

Фото: Роман Балук

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!