Політична реклама

У Львові триває перегляд фільму "Скайфол" в форматі IMAX

1802 0
З 1 до 21 листопада у Львові триває перегляд кінофільму "Скайфол" в форматі IMAX в кінотеатрі "Планета кіно". Перегляд "Скайфол" у форматі IMAX дає можливість глядачам побачити на 21% більше того, що відбувається на екрані.

Серія про невловимого таємного агента триває. "Скайфол" - це 23-й фільм про героя романів Яна Флемінга Джеймса Бонда. На Вас чекають трюки, від яких перехоплює подих, інтриги, від яких кров стигне у жилах, і, звісно ж, неймовірна харизма головного героя.

Дія стрічки розгортається після двох попередніх фільмів («Квант милосердя» і «Казино «Роял») Проте «007:Координати «Скайфолл» не є прямим продовженням попередніх стрічок. На Вас чекає розповідь про перші роки служби англійського спецагента на користь Британії та Її Величності.

Голова розвідки, чия особа ховається за літерою «М», вирішує випробувати лояльність Джеймса Бонда. Спецагент дізнається, що якась таємниця з минулого цієї особи загрожує знищити MI - 6. Бонд повинен знайти цю загрозу до того, як вона наздожене відділ. Її необхідно ліквідувати, поки не стало занадто пізно.

Сеанси: 16:00,18:45, 21:30, 00:05

Ознайомитись з вартістю та замовити квитки можна на сайті кінотеатру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!