На правах реклами

Альтернатива гучним вечіркам: як не пафосно провести інтелектуальний корпортатив у воєнний час

8701 0
«Планета кіно» Re’Lux в СЦ Leoland – це перший у Львові кіноресторан, де можна орендувати кінозал і провести час з командою.
Фото: Планета Кіно

Фото: Планета Кіно

Під час повномасштабного вторгнення проведення гучних вечірок чи корпоративів часто призводить до суспільного осуду через недоречність масштабних святкувань у період війни. Альтернативним варіантом відзначення подій може бути подія в орендованому кінозалі. Відтак буде можливість підбити підсумки року у затишній та інтелектуальній атмосфері. 

Де можна орендувати зал і на скільки людей

Орендувати зал для проведення окремої події у Львові можна у будь-якому кінотеатрі «Планета Кіно». Оскільки кожен кінотеатр має близько 6 залів, то приватна подія не впливатиме на графік кінопоказів. 

«Це зручно, адже зали достатньо місткі для великих компаній: від 22 до 350 осіб. Тому будь-яка презентація на кіноекрані виглядає видовищно та ефектно. Проте в Leoland усі зали по 22 місця. Така альтернатива святкування підійде для корпоративних замовлень, групового перегляду художніх фільмів або навчальних відео, проведення семінарів, презентацій, воркшопів, тімбілдингу, підбиття підсумків року. Також орендувати кінозал можна для перегляду весільних відео, романтичного побачення на двох чи освідчення», – каже директорка кінотеатрів «Планета Кіно» у Львові Оксана Хвальова.

Час оренди та кухня 

Під час тімбілдингу в орендованому кінозалі «Планети Кіно» можна переглянути будь-який фільм із поточного прокату або ж на запит клієнта у кінотеатрі ввімкнуть будь-яку стрічку, права на яку є на території України. Окрім того, на кіноекрані можна транслювати і власний контент. Орендувати кінозал можна на період від 30 хвилин до декількох днів, наприклад, для проведення форумів. Вартість залежить від обраної дати, тривалості оренди, додаткових послуг. У кінозалі, зокрема, можна спробувати смачні страви, які готують просто в кінотеатрі.

«Планета кіно Re’Lux в СЦ Leoland – це перший у Львові кіноресторан, де досвід кіноперегляду поєднується зі смачними стравами власної кухні, поданими прямо до зали. На проведення приватних подій частування можна замовити наперед або безпосередньо в закладі», – додала Оксана Хвальова.

Щоб замовити оренду кінозалу для проведення корпоративу, потрібно заздалегідь забронювати дату у спеціальній формі «Планета Кіно» Re`Lux за посиланням.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!