У Львові відбудеться благодійний ветеранський захід

470 0
Презентуватимуть види спорту для бійців з ампутацією кінцівок.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Сьогодні, 2 жовтня, у Львові пройде благодійний захід на підтримку ветеранів. Метою є підтримка та розвиток ветеранського спорту серед поранених захисників і захисниць України.

Організатором є Центр соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ імені Івана Франка. Захід пройде у спорткомплексі ЛНУ, що на вул. Черемшини, 31, з 15.00 по 18.00 год.

Читайте також: «Можна мати протез, але не мати куди вийти», або Що з роботою для ветеранів

Презентуватимуть види спорту для бійців з ампутацією кінцівок. Бійці з реабілітаційного центру «Unbroken» та «Superhumans» позмагаться у турнірі з мініфутболу, пограють у великий теніс та баскетбол. У програмі передбачили виступи Наталки Карпи та Віктора Винника з гуртом «Мері».

Нагадаємо, що останні дослідження соціологів свідчать про песимістичні оцінки щодо ставлення до ветеранів та їх повернення до цивільного життя після війни. Детальніше про те, чому так, читайте у колонці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!