У Львові відновлюють медичний вишкіл для цивільного населення. Як записатися

1727 0
Парамедики вчитимуть охочих зупиняти кров, відновлювати прохідність дихальних шляхів, розпізнавати травми чи поранення, користуватися турнікетами та джгутами тощо.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові відновлюють роботу курси медичного вишколу для цивільного населення, де досвідчені тренери та парамедики навчатимуть усіх охочих базовим навичкам надання першої домедичної допомоги. Про це повідомляє Українське Лікарське Товариство у Львові.

Медичний вишкіл проводитимуть у «Будинку воїна».

Читайте також: Львівський батальйон тероборони запрошує безкоштовно пройти військовий вишкіл

«Ворог в агонії і його ціллю все частіше стають цивільні об'єкти, торговельні центри, житлові будинки. Безсилі проти наших українських захисників, російські окупанти беруться вбивати мирних мешканців, аби посіяти страх. Цинічні обстріли росією мирного населення вкотре довели, що кожен українець повинен володіти базовими навичками домедичної підготовки, аби у випадку небезпеки врятувати чиєсь життя», – йдеться у повідомленні.

Досвідчені тренери та парамедики навчатимуть усіх охочих таким базовим навичкам:

  • як зупинити кров
  • як відновити прохідність дихальних шляхів
  • як правильно повертати людину та розпізнавати травми чи поранення
  • як користуватися турнікетами та джгутами
  • навички серцево-легеневої реанімації, тощо.

 

Записатись на медичний вишкіл можна зареєструвавшись або за номером телефону: 097 857 17 36.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!