У Львові за понад 3 мільйони гривень проведуть ремонт доріг та тротуарів у Сихівському районі

1314 0
Йдеться про ділянку від вул. Л. Алея до вул. Дністерська.
Фото умовне/вул. Дністерська

Фото умовне/вул. Дністерська

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради опублікувала тендер на проведення ремонту на вул. Зеленій, що на Сихові. Йдеться про ділянку від вул. Л. Алея до вул. Дністерська. 

Джерело: Майданчик для електронних торгів Prozorro

Тендер оприлюднили 29 червня, а аукціон проведуть 10 червня. Кінцевий термін виконання робіт – 31 грудня 2023 року. Запланована вартість проєкту складає 3 294 623 гривень

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт ще однієї дороги

Як зазначили у тендері, за ці кошті хочуть облаштувати 1300 кв. м. тротуарів, прокласти нову дорогу, озеленити прилягаючу ділянку та встановити нові дорожні знаки. 

Нагадаємо, що у Львові триває реконструкція площі Двірцевої. Коригований проєкт, зокрема, передбачає будівництво у сквері туристично-інформаційного центру. Детальніше про проєкт за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!