У Львові запрацював ще один паркувальний майданчик

843 0
Графік роботи: в будні дні з 8:00 до 20:00 год.
фото умовне

фото умовне

У п'ятницю, 15 вересня, розпочинає роботу новий паркувальний майданчик на вул. Івана Вакарчука (буд. № 3 - 11). Він розташований у 3-й зоні паркування. Тариф діє відповідно до зональності майданчиків – 10 грн/год. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Крім того, діють загальний абонемент на паркування, а також пільговий абонемент і пільговий тариф за 3 грн/год – для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до майданчика. 

На новому паркувальному майданчику на вул. Івана Вакарчука (буд. № 3 - 11) налічує 15 паркомісць, з яких 2 – для осіб з інвалідністю.

Читайте також: У Львові можуть підняти тарифи на паркування. Як зміниться ціна

Графік роботи: в будні дні з 8:00 до 20:00 год.

Вартість можна сплатити готівкою через термінал EasyPay на вул. Листопадового Чину, 11 (магазин «Маркет»). Безготівково: відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP. Крім того, діють загальний абонемент на паркування, а також пільговий абонемент і пільговий тариф за 3 грн/год – для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до майданчика. Детальніше про абонементи тут.

Нагадаємо, на вул. Пилипа Орлика, а саме від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Віри, Надії, Любові, також запрацював новий паркувальний майданчик. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!