У Львові затримали диверсантів зі зброєю та підробленими документами

6702 0
Львів'яни активно повідомляють про підозрілих осіб.
Фото: Поліція

Фото: Поліція

У Львові сьогодні затримали диверсантів. Троє чоловіків, зокрема, ховалися у підвалі. Усі вони нещодавно прибули зі столиці і пояснити мету не змогли. З собою мали зброю, ножі та гроші.

Читайте також: На Львівщині сьогодні ліквідували понад 40 міток для ударів Росії 

Ще в одному випадку, львів'янам видався підозрілим чоловік, який керував автомобілем охоронної фірми. Патрульні виявили у нього пістолет зі сигнальними патронами та бойові набої. Пояснити нічого не міг. Окрім того, він був у нетверезому стані. 

Вкінці одного із віддалених районів Львова виявили чоловіка, замаскованого під безхатченка. У нього знайшли чимало карт і записів. Небайдужий громадянин помітив, як невідомий чоловік фотографував блокпост. Він повідомив про це поліцейських. Патрульні виявили у чоловіка паспорт з ознаками підробки і понад десяток фотографій блокпоста з різних ракурсів.

connect_to_our_telegram_image

Усіх цих осіб затримали. З ними працюють відповідні служби. Громадянам дякують за пильність.

Також на Львівщині пошукові групи сьогодні виявили і ліквідували більше сорока міток, які були нанесені як точки для ударів ворога. Також усіх підозрілих осіб затримують і скеровують на фільтраційні центри для перевірки документів.

Читайте також: Коли на Львівщині почнуть видавати зброю добровольцям

У Львові на в’їзді та виїзді встановлюють блокпости. У Львові мешканці разом з правоохоронцями виявляють різні мітки на асфальті, деревах, навіть на балконах і дахах будинків. Правоохоронці просять інформувати про підозрілі мітки та пересування ворога. Крім того, варто повідомляти, якщо помітили підозрілих людей або автомобілі, на лінію 102.

Про диверсійно-розвідувальні групи також просять повідомляти в спеціальний офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. Також можна надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war, інформує управління СБУ у Львівській області.
 
Як заявив сьогодні міністр оборони України​ Олексій Резніков, Росія намагається змінити тактику. Російські війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Тому мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!