Львівські патрульні затримали чоловіків, які передавали інформацію у Росію

11150 0
Чоловіки знімали відео та фото пересування наших військових, а також наслідки ракетних ударів.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

Патрульні у Львові виявили осіб, які надсилали інформацію російським абонентам, зокрема про наслідки ракетних ударів.

Сьогодні на проспекті Чорновола патрульні зупинили підозрілий автомобіль. Під час перевірки документів та телефону водія, поліцейські виявили відео та фото пересування наших військових. Також він мав фото паспортів чоловіків з Луганською реєстрацією та чимало контактів з російськими номерами.

Читайте також: Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

Крім того, патрульні, прямуючи на місце потрапляння ракет, виявили чоловіка, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль. Також у нього в планшеті виявили фотографії усіх блокпостів області. Цю інформацію він надіслав на два російських номери.

Цих людей затримали і передали Службі безпеки України.

Читайте також: На війні з Росією загинув львівський оператор та ветеран АТО Юрій Олійник 

Нагадаємо, що російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. За словами міського голови, внаслідок ракетного обстрілу Львова горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. Згодом у Львівській ОВА уточнили, що окупанти влучили у нафтобазу.

Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи. В результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. Під час другої атаки удар завдали по об'єкту оборонної структури – заводу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!