Політична реклама

У парку "Знесіння" у Львові можна безкоштовно побачити куточок живої природи

2239 0
У Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» у Львові облаштували куточок живої природи, де живуть 20 видів тварин і птахів.

За словами директора парку Руслана Гречаника, куточок живої природи вже частково створений, пише Zaxid.net. Подивитися на тварин може кожен відвідувач парку безкоштовно.

Також цьогоріч на вул. Чернеча гора хочуть облаштувати додаткові місця для відпочинку і безкоштовний Wi-Fi. Можливо, там також буде конференц-зал, – додав директор.

У планах розвитку «Знесіння» – створення розарію «Сад націй». Зараз отримують дозволи, обирають місце розташування.

У планах дирекції також залучення інвесторів для реконструкції будівель господарської зони для спортивно-оздоровчо-відпочинкового комплексу із залами для сквошу, міні-футболу, боулінгу, тенісу, боксу, боротьби.

Також у комплексі повинні бути тренажерний і танцювальний зали, конференц-зал, хостел. Окрім цього, мають на меті створити реабілітаційно-оздоровчий центр для людей з обмеженими можливостями.

Руслан Гречаник повідомив, що зараз працюють над можливістю облаштування у рекреаційній зоні футбольного поля із штучним вкриттям, волейбольного і баскетбольного майданчиків та кортів для великого тенісу і бадмінтону. Також у парку хочуть облаштувати бобслейні доріжки, гірськолижні траси і льодові катки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!