Київ

У Ворзелі відбудували знищений російським снарядом таунхаус

677 0
Під час окупації Бучанської громади будинок вигорів вщент

На вулиці Лісовій у селищі Ворзель закінчують реконструкцію таунхаусу. Про це повідомив бучанський міський голова Анатолій Федорук.

У таунхаусі вже встановили нові стінові перегородки та дах, утеплили фасад.

Будівельники планують завершити роботи протягом тижня. Тож вже скоро власники житла зможуть почати внутрішний ремонт житла. Кошти на нього можна отримати за програмою «єВідновлення».

Нагадаємо, у місті Ірпінь біля Києва відремонтували найвищий будинок – 18-поверхівку ЖК "Синергія 2+". Будинок був пошкоджений навесні 2022 року внаслідок російських обстрілів. У дім було два десятки прямих влучань.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!