Політична реклама

Українських дітей захистять від "шкідливого Інтернету"

1734 0
Відтепер українські діти захищені від впливу шкідливих інтернет-сайтів. На території країни стартувала соціальна кампанія «За безпеку дітей в інтернеті».

Один з українських операторів оголосив про запуск сервісу «Батьківський контроль», який захистить дітей від загрози для здоров‘я та розвитку під час користування Інтернетом.

Освоюючи інтернет, дитина може наражатися на небезпеку. Крім того, відкривши в мережі особисту інформацію, вона створює загрозу для всієї родини. Обов’язок батьків — зробити інтернет максимально безпечним для дітей. Завдяки новому сервісу батьки зможуть налаштувати дітям доступ тільки до корисних сайтів, обмежити їх спілкування з незнайомими людьми, захистити від «дорослого» контенту, що загрожує психічному розвитку дитини.

Сервіс «Батьківський контроль», розроблений у співпраці з «Майкрософт», можна встановити безкоштовно. Він доступний для всіх користувачів інтернету, на чиїх домашніх комп'ютерах встановлені ліцензійні операційні системи Windows XP, 7, 8.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!