«Укриття було переповнене вщент», – директорка львівського ліцею, що постраждав від обстрілів

51825 0
Йдеться про ліцей Оріяна, що розташований на вул. Чукаріна, 3.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Під час сьогоднішнього ранкового обстрілу по Львову постраждали чотири навчальних заклади міста, зокрема три школи та один дитячий садок. Більшість жертв вдалось уникнути завдяки тому, що люди перебували в укритті. 

«Одразу всі почали телефонувати, начальник управління освіти, начальник відділу освіти, що зі школою щось не те. Це спальний район, поряд в усіх будинках, що постраждали, живуть наші учні, їхні батьки, колишні випускники», – розповіла  Tvoemisto.tv директорка ліцею «Оріяна» Ірина Коропецька.

За її словами, укриття було переповнене вщент.

Окрім директорки ліцею, про відкриті укриття в яких переховувалися люди розповів і керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

Нагадаємо, що вранці 29 грудня рф випустила приблизно 110 ракет по Україні. Від атаки постраждало більше 6 міст.

Уся актуальна інформація щодо ракетної атаки по Львову за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!