«Укрзалізниця» капітально ремонтуватиме по 200 вагонів щороку

1397 0
ПАТ «Укрзалізниця» прийме трирічну програму капітального відновлення пасажирських вагонів з продовженням терміну їх експлуатації на 13-15 років. Про це інформує пре-служба відомства.
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

Передбачено ремонтувати не менш 200 вагонів щорічно. Загалом за підсумками 11 місяців 2 015 роки відремонтовано 1854 пасажирських вагонів. Із них деповським ремонтом відновлено 1303 вагонів, капітальними видами ремонту – 551.

Читайте також: Укрзалізниця придбає ще 4 швидкісні потяги

В умовах вагоноремонтних заводів: ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» відремонтував 5 вагонів, крім того був проведений капітально-відновлювальний ремонт 9 вагонів на ПАТ «Дніпропетровський завод з ремонту та будівництва пасажирських вагонів» і ТОВ «Харківський вагонобудівний завод». Решта рухомого складу було відремонтовано в залізничних депо, що входять в структуру ПАТ «Укрзалізниці».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!