Україна

Уночі ППО знищила 21 ворожий дрон із 28 запущених

587 0
У ніч на 7 січня окупанти атакували 28-ма ударними БпЛА.
ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

Вночі 7 січня сили ППО збили 21 ворожий БпЛА із 28 запущених. Про це повідомили Повітряні сили України.

У ніч на 7 січня окупанти атакували 28-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ – рф. та трьома зенітними керованими ракетами  С-300 з окупованої Донеччини. Основні напрямки удару –  південь та  схід.

Читайте також: Якими є втрати ворога у війні. Статистика від Генштабу

Повітряні сили зазначають, що 21 ворожий БпЛА знищено силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

Нагадаємо, що загальні втрати росії за час повномасштабного вторгнення вже склали понад 364 тисячі солдатів. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!