Київ

Київрада виділила 500 млн грн на БПЛА для ЗСУ

498 0
Також депутати розширили список киян, які можуть розраховувати на виплату 30 тисяч грн
Умовне фото

Умовне фото

Київська міська рада виділила 500 млн гривень на придбання БПЛА та передбачила одноразову допомогу киянам, які були призвані на військову службу, у тому числі за контрактом. Таке рішення підтримали депутати Київради під час засідання 18 січня.

Рішення передбачає виділення 500 млн гривень на придбання безпілотних літальних апаратів з метою подальшої передачі їх Силам оборони та безпеки. А також надання одноразової адресної матеріальної допомоги військовозобов'язаним, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського, старшинського і офіцерського складу у період з 01 грудня 2023 року та перебувають на військовому обліку у районних територіальних Центрах комплектування та соціальної підтримки міста Києва.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що для отримання одноразової адресної матеріальної допомоги Київський міський територіальний Центр комплектування та соціальної підтримки має надати Департаменту муніципальної безпеки КМДА відповідні списки громадян.

Нагадаємо, на засіданні 7 грудня Київрада вирішила виплачувати  зі столичного бюджету одноразову матеріальну допомогу в розмірі 30 тис. гривень киянам, які були та будуть мобілізовані з 1 грудня 2023 року.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!