На правах реклами

Урбаністичний Львів. Як у місті творяться нові концептуальні проєкти

2310 0
Уявлення про громадські простори, ландшафтний дизайн та інклюзивність, що безпосередньо впливають на розвиток міста, у львів'ян існують не так давно. Однак за останні кілька років процес якісного перетворення досягнув високого рівня і «Asgard» зробили в це свій вагомий внесок.

«Asgard investment» – амбітна і сучасна девелоперська компанія Львова, що створює концептуальні проєкти для містян та бізнесу. Інноваційні підходи й постійний пошук нових ідей дозволяють їм відкривати унікальні та функціональні простори, які відповідають вимогам сучасного життя Львова, зберігаючи його історичну спадщину.

«Одна з проблем української урбаністики – незначна кількість об’єктів архітектури, створених із турботою про деталі, людей та вигляд міста з висоти людського зросту, – підкреслює Сергій Ковальов, генеральний директор «Asgard». – Для того, щоб з’являлися потужні проєкти – потрібні потужні інвестиції. З цим ми і працюємо».

Компанія зосереджена на будівництві просторів, де бізнеси можуть швидко та продуктивно розвиватись, а люди – комфортно працювати, проводити свій час й дозвілля.

В роботі команда «Asgard» керується моделлю B2B2C – бізнес для бізнесу з думкою про кінцевого споживача. Ця модель охоплює кожну з ланок реалізації: усі мають бути у виграші – інвестори та безпосередні клієнти кожного об’єкту. Це і є запорука успішного результату, адже допомагає бізнесу «вистрілити та долетіти» до того пункту, що був запланований.

«Ми творимо лише концептуальні проєкти, які будуть магнітними для клієнта, тому і вигідними для інвестора. Керуємося правилом «бути в правильному місці, в правильний час і думати на випередження», тож обираємо перспективні локації і вкладаємо ідею в кожен об’єкт. Тут вмикаємо свою експертність, досвід девелопменту та маркетинговий супровід: аналізуємо ринок, потенційного споживача, його потреби та запити, шукаємо чим здивувати і як сподобатися», – зазначає Сергій Ковальов.

Одним з проєктів «Asgard» є перша бізнес-набережна Львова «Duck’s lake». Компанія провела успішну ревіталізацію закинутого озера «Налануй» на Стрийській, перетворивши його у магнітну набережну для містян.

Резидентами «Duck’s lake» вже стали відомі українські ритейлери та бренди: «Bad boy», «Реберня», «Egersund», «Музей Науки». Проте простір продовжує розвиватись, та невдовзі гості набережної зможуть особисто познайомитись з новими провідними компаніями.

Купівля та оренда комерційної нерухомості «Asgard» – це не лише можливість надійно вкласти та примножити кошти через інвестицію, а й стати причиною появи чогось великого, що фізично залишиться надовго в житті людей та міста.

Детальніше про проєкти «Asgard Investment» можна дізнатись на сайті компанії та у соцмережах.

У разі виникнення запитань, телефонуйте або пишіть: +380 (67) 676 88 00, [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!